GUE Kurs
Kvalitet, Mestring, Sikkerhet, Hyggelig

GUE har som mål å tilby de beste kursene på markedet. I dag finnes det kurs for enhver nivå og interesse; fra grunnkurs for nybegynnere og mer avanserte kurs for spordykkere til mer tekniske kurs for dyp dykking dykking, for grottedykking og for dykking med rebreather. Og  vi ska også huske at vi lærer hele tiden som dykker, og det å bli med på et GUE projekt.

I forhold til Grunnkurs Rec1 - så har Annika i samarbeid med Fjords Underwater Explorers - målsettingen om å tilby Norge´s beste grunnkurs i dykking. Der legges fokus på kvalitet, mestring sikkerhet, og handtering av utstyr samt så klart personlig oppfølging. Når alt dette er på plass er det min tru at da vil man ha det mer gøy og hyggeli på sine dykkeopplevelser. Vi dykker jo fordi vi synes det er gøy og ønsker å få fine opplevelser under vann og utforske nye områden. For å hjelpe nybegynnere i starten, inngår det også lån av utstyr fra FUE etter fullført kurs - slik at den ferske dykkeren kan lettere komme seg igang med dykking. 

Dykkere kan også ta kontakt med FUE for personlig utstyrsveiledning - dette er jo så klart oavhengi hvor/når du tatt kurs, og hvilket nivå du er på som dykker. 

DSCN1645.JPG

Grunnkurs - Rec1 

Grunnkurs for deg som aldri har dykket tidligere, maks dybde 21m og pustegass
Nitrox 32

annika.jpg

VIderegående kurs - rec2 

Kurs med fokus på videregående dykking, team samarbeid, navigation, line bruk, søk og forebyggende av dykke incident og dykkeredning. Maks 30 m og pustegass Nitrox 32, Triox 30/30

_ACP0538_Annika_Rec2.jpg

dypere kurs - rec3

Avansert kurs for den videregående sportsdykkeren. Maks 40 m og upstages Nitrox 32, Triox 30/30 og Trimix 21/35, maks 15 min stegvis dekompresjon. 

_ACP0139.jpg

GUE Fundamentalskurs

Ønsker du å bli en bedre dykker, og få mer energi til å ha det gøy under vann? Eller er målet dype vrak, eller grotter og gruver på sikt? Eller er du bare nysgjerrig på hva GUE er og, ønsker å lære mer om team dykking og standardiserte teknikker?
 

GUE Fundamentals er et kurs som er designet for å være nyttig for alle dykkere, enten du er en fersk dykker eller en mer erfaren dykker. Kurset passer deg uansett om du dykker med enkel flaske eller med dobbelsett.  

Målgruppe:

Kurset passer for alle dykkere, enten du er ny eller erfaren. For den jevne sportsdykker vil kurset være med på å videreutvikle ferdigheter og gi komfort, kompetanse og trygghet i vannet. Videre vil kurset fungere som inngangsbillett til videre kursing innen GUE, enten man sikter mot Tech/Cave kursene. Fundamentals er et forkrav til begge disse stigene.